29 decembra 2010

Vianoce 2010- Posted on 27. December 2010 by tunisanka

Všímame si ako blogujú iní...

http://tunisanka.wordpress.com/2010/12/27/587/

Čas vianočný, čas sviatočný. Vianoce sú za nami. Počasie tohoročných sviatkov nič moc. Tesne pred Vianocami sa oteplilo a rozpustil všetok sneh. Na Štedrý deň dokonca aj pršalo, včera bol studený vietor a k dažďu sa pridalo aj slabé sneženie. To aspoň na chvíľu urobilo dojem pocukrovanej vianočnej krajiny. Dnes je vonku chladno. Ani jeden deň nebol taký, aby som sa prinútila a išla von. Počas celých sviatkov som bola zavretá len doma. Dopoludnia povinnosti v kuchyni, popoludní krátky šlofíček, telka, kniha a počítač.

Našla som si konečne čas, aby som sa trošku potrápila s touto stránkou. Keďže som si pred sťahovaním neuložila pôvodné záhlavie, vytvorila som nové, aj keď s ním nie som až tak spokojná, ako som bola s tým starým. Včera večer som po niekoľkých pokusoch-omyloch konečne vytvorila vlastné farebné nastavenie stránky. Páči sa vám?

Všímame si ako blogujú iní...

2 komentáre:

Daniela Augustka povedal(a)...

No toto je pre mňa veľké "prekvápko". Ďakujem!! Práve na tomto blogu nie som so sebou až tak veľmi spokojná. Dúfam, že si niekedy všimnete aj niečo lepšie. Pozývam vás ku mne na Silvestra :-)

P. Florian povedal(a)...

:-), všimli si čitatelia, že máte aj lepšie. Ďakujem za pozvanie, na budúci rok plánujem cestu na Slovensko, okrem iného navštíviť niektoré farmy koní a tak. Želám vám úspešné blogovanie pf2011.

Super pre vasu firmu

Čítame...

*** MENÁ *****

>A<>B<>C,Č<>D<>E<>F<>G<>H<>CH<

>I<>J<>K<><>M<>N<>O<>P<>Q<>R<

>S<>Š<>T<>U<>V<>W<>X<>Y<>Z<>Ž<>

***Etymologický slovník***********

<A-C><Č><D,Ď,Dž><><><><><><H>

Autorské práva:

http://Kruhy.blogspot.com

nassinec@gmail.com