02 februára 2010

Poznámka o UFO.

Keď sme dostali prvý list o Ufákoch, dalo nám to roboty, rozmýšľania, uvažovania... lebo seba vidíme, ako seriózny „blog“ a tu hľa aj takéto listy. Náhodou sme sa spamätali aj na „site“, adresu : www.improbable.com čo riadi pán Marc Abrahams, ktorý je aj zodpovedným redaktorom časopisu „Annals of Improbable Research“ a iniciátorom IG TM Nobel Prize, čiže ceny za nezvyčajné vedecké práce. Tieto sa každoročne udeľujú nie len vedcom, ale aj obyčajným smrtelníkom, ktorí vynikli v nejakej oblasti nekaždodenného, až neuveriteľného, triviálneho, ako významného, tak aj bezcenného výskumu. Základnou požiadavkou nejakého bizárneho výskumu je, že to má človeka rozosmiať a zároveň aj dať pohnútku na rozmýšľanie. Ceny sa udeľujú ako v U.S.A. na Harvardskej univerzite (pre Američanov), ale sú ceny aj pre V. Britániu a Írsko. Ceny odovzdávajú praví laureáti Nobelovej ceny a mnohí vedci sa priam šklbú o túto cenu, ale nechýba aj takých, čo sa jej hanbia.

V jednej z kníh Marc Abrahamsa stretli sme sa s menom Ph.D. John Mack z Harwardskej univerzity (fakulta medicíny) a Ph.D. David Jacobs z Temple univerzity. Podieľajú sa na cene zo psychológie.

Obaja sa bavili výskumom fenoménu únosu tuzemšťanov, Ufáci a ich dôkladný výskum v tejto oblasti, jasne poukazuje, že tu najde o žiadnu frašku, mentálne nestabílne osoby, ale o celkom serióznu záležitosť. Mimozemšťania od nás kradnú naše gény a na ich planétach si pestujú hybridne osoby, čo jedného dňa urobia inváziu na Zem.

Koho toto zaujíma aj bližšie, nech sa napojí na spomínanú adresu. Tam si najde titulku „High-level Kidnapping“ (Aliens from Outer Space are Not Here to Help Us!)

Teda, keď sa s týmto fenoménom únosov zaoberajú aj najlepšie mozgy tohto sveta, prečo by sme aj my k tomu nepriložili niečo. Veď, kto sa bude zaoberať s nami? Oni si tam skúmajú len vlastné chotáre a verte mi, veci sa dejú aj tu. Rovno pod naším nosom.

........................................* Viď priloženú mapu a súhvezdie č. 31. Tam sme si „odskočili“ a tam nám žije potomstvo.clip_image002[1]

Pred rokom, alebo aj skorej, uverejnili sme zopár „príbehov“ s Ufákmi (viď Forum) a hneď sme mali aj odozvu. Hlásil sa nám nejaký „Krutiar“ (Petrovčan) s nekaždodennou avantúrou. Nechceli sme to vtedy publikovať, reku „asi mu šibe“, ale zase sa nám ohlásil. Opísal svoj zážitok, priložil tam aj mapu a úpenlivo prosil, aby sme svet informovali. Všetci to robia, len my sa, vraj, zdráhame, darebáčime, nedbáme a materiálov máme všade. Treba len vedieť vyňuchať.

Do počítačov sa nevyzná, ale občas mu príde vnuk a ten mu ukazuje, čo sa na „Kruhoch“ píše. Všetko ho zaujíma a všimol si aj to okienko, kde píše: „Klikni, Kruhy sú tu“. Klikol a hneď zbadal zaujímavé „site“, kde sa hovorí o záhadách, Ufákoch... a vôbec ho neprekvapilo, že sú tieto „site“ navštívené. Chcú ľudia mať informácie aj o takom, o čom nás bežné médiá neinformujú. Zohnal si našu adresu a zase napísal:

...p o k r a č o v a n i e...

Žiadne komentáre:

Super pre vasu firmu

Čítame...

*** MENÁ *****

>A<>B<>C,Č<>D<>E<>F<>G<>H<>CH<

>I<>J<>K<><>M<>N<>O<>P<>Q<>R<

>S<>Š<>T<>U<>V<>W<>X<>Y<>Z<>Ž<>

***Etymologický slovník***********

<A-C><Č><D,Ď,Dž><><><><><><H>

Autorské práva:

http://Kruhy.blogspot.com

nassinec@gmail.com